Avloppsrensning

Avloppsrensning med kätting
– När Högtrycksspolning inte räcker till

Avloppsrensning används vid t.ex. grova rostbeläggningar, betongrester och spackel i avloppet. Vid avloppsrensning använder man sig av en rensmaskin med kätting alternativt ett speciellt spolmunstycke med kätting.

Rören blir som nya efter slipning

Med vår rensmaskin ställer vi in hastigheten så att kättingen jobbar optimalt i just ditt avlopp. Kättingen rensar effektivt bort envisa rostbeläggningar och på så sätt återskapar vi släta ledningar där papper och fekalier kan passera utan några som helst problem.

En besiktning av avloppet ligger alltid till grund innan vi börjar rensa med kätting, på så sätt skapar vi oss ett underlag för bästa möjliga resultat.

Behöver ni hjälp med avloppsrensning?
Vi hjälper kunder i bl.a. Enköping, Håbo, Strängnäs, Uppsala

Kontakta Spolpatrullen så är vi snart på plats! Tel. 0171-15 30 60

  • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

    Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
  • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

    Kjell GranqvistPrivatperson
  • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

    Pär-olof SPrivatperson