Klottersanering

Vi är utbildade i miljövänlig klotttersanering

Vi är utbildade av Trion Tensid i ASG-metoden, som är en effektiv och miljövänlig teknik för klottersanering. Samtliga rengöringsmedel i ASG systemet (Anti Graffiti System) är helt fria från aromatiska och klorerade kolväten och är biologiskt nedbrytbara.

AGS Klottersanering anpassas till varje enskilt underlag

Arbetssätt och val av medel anpassas efter det aktuella underlaget, miljön och omgivningen. AGS klotterborttagare appliceras på den nedklottrade ytan med roller, pensel eller spruta. När klotterborttagaren fått verka på ytan avlägsnas den och det upplösta klottret tvättas bort med hett vatten och högtrycksspolning (om ytan tål detta).

Behöver du hjälp med klottersanering?
Vi hjälper kunder i bl.a. Enköping, Håbo, Strängnäs, Uppsala

Kontakta Spolpatrullen så är vi snart på plats! Tel. 0171 – 15 30 60

  • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

    Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
  • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

    Kjell GranqvistPrivatperson
  • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

    Pär-olof SPrivatperson