Ledningslokalisering

Ledningslokalisering
– När tveksamheter uppstår

Bristfälligt eller obefintligt ritningsunderlag är vanligt förekommande i dagens äldre fastigheter. När skador uppstår finns ingen ordentlig kartläggning av rörledningarna vilket riskerar att kostsamma ingrepp görs helt i onödan. Vi hjälper er att finna det osynliga och på så sätt får ni rätt underlag för framtida insatser.

Saknas ritningar? – Vi kartlägger avloppsrören åt er!

Med hjälp av en sond kan vi lokalisera ledningar då ritningar saknas eller om tveksamheter uppstår. Kontakta oss om ni behöver veta var ledningarna är dragna, så hjälper vi er med ledningslokalisering.

Kontakta Spolpatrullen så hjälper vi er med ledningslokalisering! Tel. 0171-15 30 60

  • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

    Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
  • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

    Kjell GranqvistPrivatperson
  • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

    Pär-olof SPrivatperson