Punktlagning av begränsad skada i avloppsrör

Punktlagning en kostnadseffektiv och störningsfri lösning.

Är skadorna på ledningen begränsade så är punktlagning av trasiga avloppsrör en väldigt kostnadseffektiv och störningsfri lösning.

Vi använder oss av glasfiberduk som impregneras med silikat. Silikatet härdar extremt fort och blir i kombination med glasfibern mycket hård. Glasfiberduken rullas efter impregneringen upp på en uppblåsbar gummikolv. Kolven kopplas till tryckluft och förs sedan in till skadan där den pumpas upp med luft och glasfiberduken klistras då fast mot rörväggen. Efter bara ett par timmar har duken härdat och luften släpps ut ur kolven. Skadan är reparerad och lagningen avklarad.

Punktlaga utan driftstop

Punktlagning passar framförallt i de fall där rören är relativt nya och skador uppstått, eller där en större åtgärd är planerad att utföras i framtiden. Vi lagar rören utan driftstopp.

Kontakta oss på Spolpatrullen så hjälper vi er med Punktlagning! Tel. 0171-15 30 60

Spolpatrullen AB
Växel: 0171 – 15 30 60
Jour dygnet runt

Godkänd för F-skatt
Ansvarsförsäkring
kontakt@spolpatrullen.se

 • Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!!

  Fredrik M
 • Supersnabb service, trevlig och professionell personal. Kan varmt rekommendera spolpatrullen!

  Linnea M
 • Snabba, trevliga. Kan verkligen rekommendera dom om du fått problem!

  Ola E
 • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

  Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
 • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

  Kjell GranqvistPrivatperson
 • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

  Pär-olof SPrivatperson