Problem med avloppet men du förstår inte varför? – Lugn, vi hjälper dig!

Rörinspektion med kamera kan lokalisera och förebygga framtida fel.

Vi utför rörinspektion och kan filma avlopp i samtliga fastigheter. Till en rörinspektion använder vi oss av den senaste tekniken. Med hjälp av en kamera kan vi filma insidan av rören för att på så vis lokalisera vad för problem som uppstått. Det kan då röra sig om avlagringar som vuxit och täppt till, sprickor, läckage, rostangrepp, svackor i ledningar eller främmande föremål som fastnat.

Felsökningar av rör och kontroll av driftstatus

Om du får återkommande stopp i avloppet eller misstänker rörbrott, rötter eller liknande problem så är en rörinspektion ett snabbt och effektivt sätt att upptäcka problemet. En rörinspektion kan också förebygga framtida fel, då vi ibland stöter på mindre komplikationer som kan åtgärdas innan de utvecklas till större problem.

Behöver ni hjälp med rörinspektion?
Vi hjälper kunder i bl.a. Enköping, Håbo, Strängnäs, Uppsala

Spolpatrullen AB
Växel: 0171 – 15 30 60
Jour dygnet runt

Godkänd för F-skatt
Ansvarsförsäkring
kontakt@spolpatrullen.se

 • Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!!

  Fredrik M
 • Supersnabb service, trevlig och professionell personal. Kan varmt rekommendera spolpatrullen!

  Linnea M
 • Snabba, trevliga. Kan verkligen rekommendera dom om du fått problem!

  Ola E
 • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

  Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
 • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

  Kjell GranqvistPrivatperson
 • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

  Pär-olof SPrivatperson