Stopp i Avloppet?

Har du råkat ut för Stopp i Avloppet?
– Vi har jour och är snabbt på plats!

Ett akut stopp i avloppet kan snabbt leda till stora vattenskador och bör åtgärdas omedelbart. Minsta mängd vatten som kan komma upp på fel ställen kan leda till omfattande vattenskador. Genom att underhålla avloppet regelbundet så förebyggs risken för akuta avloppsstopp. Men du kan vara lugn, är olyckan framme så är vi snabbt på plats med rätt åtgärder.

Kontinuerligt underhåll minskar risken för stopp

Ökad användning av fett och oljor i matlagningen, energibesparingar som ger minskade flöden och lägre varmvattentemperatur bidrar till stopp i avloppet. Bristande underhåll leder lätt till att föremål fastnar i rören, det medför ökad risk för akutaavloppsstopp. Ett avloppsstopp kan upptäckas i tid genom att avloppet börjar klucka, bubbla eller rinna undan dåligt.

Har du stopp i avloppet?
Kontakta Spolpatrullen så är vi snart på plats! Tel. 0171-15 30 60

  • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

    Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
  • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

    Kjell GranqvistPrivatperson
  • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

    Pär-olof SPrivatperson