Underhållsspolning

Bristande underhåll kan få förödande konsekvenser till enorma kostnader

Idag beror väldigt många avloppstopp på ett bristande underhåll av stammarna. Översvämningar som ger dyra jourutryckningar är därför vanligt förekommande. Underhållsspolning innebär att vi spolar fastighetens eller villans avloppssystem i ett förebyggande syfte för att minimera risken för avloppsstopp. Vi hjälper er gärna att minimera risken för akuta avloppsstopp. Dagligen jobbar vi förebyggande mot bostadsrättsföreningar, samfälligheter och privatpersoner.

Förläng stammarnas livslängd med underhållsspolning

Att spola stammarna regelbundet – ca vart sjunde år – minskar risken för igensättning och förebygger översvämningar och vattenskador i fastigheten. Rörens livslängd förlängs dessutom när fettbeläggningar och främmande föremål som blockerar spolas bort.

Ta ställning och investera i ert avloppssystem. I det långa loppet sparar ni pengar och slipper dyra jourutryckningar.

Kontakta Spolpatrullen så hjälper vi er med underhållsspolning Tel. 0171-15 30 60

  • Trevliga och kunninga inom sitt område. Nrf Skrapan AB och Nrf Sigma AB anlitar spolpatrullen, för deras snabba och proffsiga insats. När det gälller problem med stopp i avlopp behövs bara ett nummer 0171-153060 så är problemet löst. Grabbarna på spolpatrullen är trevliga och mycket kunninga inom sitt område. Kan varmt rekommendera spolpatrullen.

    Robert LyremoHestia Fastighetsförvaltning AB
  • Snabbt med Kvalitè och billigt. Bra att tala med i telefon, levererade snabbt, mycket kunniga. Suverän utrustning. Jag borde spola oftare för att slippa framtida problem, det var ju så smidigt och så billigt.

    Kjell GranqvistPrivatperson
  • Extremt snabb jourutryckning, Snabb utryckning. trots fredag kväll, mycket trevlig och proffsigt bemötande! Trevlig och duktig personal.

    Pär-olof SPrivatperson