Avloppsrensning

Avloppsrensning med kätting – När Högtrycksspolning inte räcker till

Effektiv avloppsrensning vid grova rostbeläggningar

Avloppsrensning används vid t.ex. grova rostbeläggningar, betongrester och spackel i avloppet. Vid avloppsrensning använder man sig av en rensmaskin med kätting alternativt ett speciellt spolmunstycke med kätting.

Rören blir som nya efter slipning

Med vår rensmaskin ställer vi in hastigheten så att kättingen jobbar optimalt i just ditt avlopp. Kättingen rensar effektivt bort envisa rostbeläggningar och på så sätt återskapar vi släta ledningar där papper och fekalier kan passera utan några som helst problem.

En besiktning av avloppet ligger alltid till grund innan vi börjar rensa med kätting, på så sätt skapar vi oss ett underlag för bästa möjliga resultat.

vi erbjuder service i Enköping,
Strängnäs, norra Stockholm.
Och Nu även i Uppsala!

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W