Brf & samfällighet: Underhållsspolning | Serviceavtal | Spolpatrullen
Spolpatrullen Logo

Hållbara avloppslösningar för BRF:er & Samfällighet - Serviceavtal för effektiv underhållsspolning med Spolpatrullen

Långsiktig partner för lägre kostnader

Effektivt underhåll för BRF:er med Spolpatrullen

Med lång bakgrund och gedigen erfarenhet inom branschen förstår vi vikten av att etablera hållbara avloppslösningar. Vår huvudinriktning är dock inte baserad på våra tidigare prestationer, utan på att upprätthålla långvariga spillvattensystem. Vi tar kontinuerligt lärdom av tidigare situationer och agerar förebyggande för att undvika upprepning av problem i framtiden. Vår målsättning som samarbetspartner till BRF:er är att skapa hållbara avloppslösningar som bygger på långsiktiga samarbeten.

Genom att teckna ett serviceavtal med oss på Spolpatrullen investerar du i en av de mest effektiva metoderna för att upprätthålla fastighetens avloppssystem. Vi ser då till att avloppssystemet får regelbunden underhållsspolning för att hålla det i optimalt skick. Samtidigt förstår vi också vikten av att prioritera lösningen av akuta problem, såsom avloppsstopp och översvämningar. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla oss själva, våra kompetenser, och våra tjänster – för att alltid vara förberedda med den bästa servicen, som matchar såväl behov som förväntningar.

Serviceavtal – en bekväm och trygg lösning för brf:er

Vi hjälper dig uppnå fullständig kontroll över ditt spillvattensystem när du investerar i ett serviceavtal med oss på Spolpatrullen. I ett serviceavtal med oss kan du dessutom undvika oväntade akuta stopp och oönskade översvämningar, eftersom vi snabbt åtgärdar problemen. Vi arbetar dedikerat för att hålla avloppen rena och förlänga rörens livslängd med hjälp av våra verktyg och expertkompetens, för att på så vis minska slitage på fastighetens avloppsstammar.

Spolpatrullen – Våra spolbilar är alltid redo för Underhållsspolning av BRF:er & samfällighet
Spolpatrullen –Vi erbjuder Serviceavtal för trygg lösning till BRF:er & samfällighet
Spolpatrullen – vi är din långsiktiga och pålitliga partner Underhållsspolning och avloppservice

Förebygg avloppsstopp med vårt specialiserade Serviceavtal

Förenkla hanteringen av din anläggning! Med ett serviceavtal kan en BRF undvika bördan att själva behöva ansvara för att rapportera fel som uppstår i fastigheten. Via vårt serviceavtal övertar vi fullt ansvar för detta, vilket avlastar styrelsen från anmälningar om fel. Med vår aktiva övervakning förebygger vi avloppsstopp och gör hela processen problemfri och smidig för bostadsrättsföreningar.

Fördelar med Spolpatrullens serviceavtal - vi är en långsiktig partner

En av de främsta fördelarna med ett serviceavtal hos oss på Spolpatrullen är att du blir vår absoluta prioritet. Genom detta avtal integreras din förening i vår aktiva övervakning. Vid eventuella fel står vi redo att snabbt och effektivt genomföra felsökning och åtgärda problemen. Du som BRF minskar den administrativa belastningen, medan vi tar fullt ansvar för avloppsystemets funktion och åtgärder.

Kundcase - Bengt, Ordförande HSB Brf Bryggaren 113

”HSB Brf bryggaren har sedan en tid underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevlig personal.”