BRF & Samfälligheter

Långsiktig partner för lägre kostnader

Vi är en långsiktig partner

Spolpatrullens ambition är att sänka era totalkostnader för fastigheten. Vi vet från erfarenhet att ett långsiktigt arbete med förebyggande service av avlopp alltid blir billigare än att lösa akuta avloppsstopp eller översvämningar. 

Investera i ett serviceavtal

Historiken och erfarenheten är lång, men vi fokuserar hellre på framtiden och blickar därför framåt. Spillvattensystemet ska hålla länge och det är viktigt att arbeta långsiktigt. Men det är viktigt att förstå och lösa akuta problem med stopp eller översvämningar först, och då bör man samtidigt dra lärdom och förebygga att det händer igen. Vi utvecklar både oss själva och våra tjänster för att kunna fortsätta vara en långsiktig samarbetspartner och hjälpa våra kunder att undvika stopp eller översvämningar. Vår personal på Spolpatrullen vidareutbildas kontinuerligt så att vi alltid har rätt kompetens erbjuda rätt service utifrån kundernas behov och förväntningar.

Investera i ett serviceavtal med oss på Spolpatrullen och få full kontroll över spillvattensystemet och därmed undvika akuta stopp eller översvämningar.

Bengt, Ordförande HSB Brf Bryggaren 113

”HSB Brf bryggaren har sedan en tid underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevlig personal.”