Brf & Samfälligheter

LÅNGSIKTIG PARTNER FÖR LÄGRE KOSTNADER

Spolpatrullens ambition är att sänka dina totalkostnader för fastigheten. Vi vet av erfarenhet att långsiktigt arbete med förebyggande underhåll på spillvattensystemet alltid är billigare än att åtgärda akuta stopp eller översvämningar.

Historiken och erfarenheten är lång, men vi fokuserar hellre på framtiden. Spillvattensystemet ska hålla länge och det är viktigt att arbeta långsiktigt. Man måste förstås lösa akuta problem med stopp eller översvämningar, och då bör man samtidigt dra lärdom och förebygga att det händer igen. Vi utvecklar både oss själva och våra tjänster för att kunna fortsätta vara en långsiktig samarbetspartner. Vår personal vidareutbildas kontinuerligt så att vi alltid har rätt kompetens.


Investera i ett serviceavtal med oss och få full kontroll över spillvattensystemet.

 

Bengt, Ordförande HSB Brf Bryggaren 113
"HSB Brf bryggaren har sedan en tid underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevlig personal."

vi erbjuder service i Enköping,
Strängnäs, norra Stockholm.
Och Nu även i Uppsala!

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W