Punktlagning

Punktlagning av begränsad skada i avloppsrör

PUNKTLAGNING EN KOSTNADSEFFEKTIV OCH STÖRNINGSFRI LÖSNING

Är skadorna på ledningen begränsade så är punktlagning av trasiga avloppsrör en väldigt kostnadseffektiv och störningsfri lösning.

Vi använder oss av glasfiberduk som impregneras med silikat som härdar extremt fort och blir i kombination med glasfibern mycket hård. Glasfiberduken rullas efter impregneringen upp på en uppblåsbar gummikolv som kopplas till tryckluft och förs sedan in till skadan där den pumpas upp med luft och glasfiberduken klistras då fast mot rörväggen. Efter bara ett par timmar har duken härdat och luften släpps ut ur kolven. Skadan är reparerad och lagningen avklarad.

Punktlaga utan driftstopp

Punktlagning passar framförallt i de fall där rören är relativt nya och skador uppstått, eller där en större åtgärd är planerad att utföras i framtiden. Vi lagar rören utan driftstopp.

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W