Stopp i avloppet

Har du råkat ut för avloppsstopp? Vi har jour och är snabbt på plats!

Ett akut avloppsstopp kan snabbt leda till stora vattenskador

Ett akut avloppsstopp kan snabbt leda till stora vattenskador och bör åtgärdas omedelbart. Minsta mängd vatten som kan komma upp på fel ställen kan leda till omfattande vattenskador. Genom att underhålla avloppet regelbundet så förebyggs risken för akuta avloppsstopp. Men du kan vara lugn, är olyckan framme så är vi snabbt på plats med rätt åtgärder.

Kontinuerligt underhåll minskar risken för stopp

Ökad användning av fett och oljor i matlagningen, energibesparingar som ger minskade flöden och lägre varmvattentemperatur bidrar till stopp i avloppet. Bristande underhåll leder lätt till att föremål fastnar i rören. Det medför ökad risk för akuta avloppsstopp. Ett avloppsstopp kan upptäckas i tid genom att avloppet börjar klucka, bubbla eller rinna undan dåligt.

vi erbjuder service i Enköping,
Strängnäs, norra Stockholm.
Och Nu även i Uppsala!

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W