Stopp i avlopp i Enköping, Uppsala och Mälardalen | Spolpatrullen
Spolpatrullen Logo

Stopp i avloppet?

Vi är snabbt på plats

Stopp i avloppet inkl. kamerakontroll

Med lång erfarenhet löser vi stopp i avloppet snabbt och effektivt. Efter utförd spolning utför vi alltid en efterkontroll med kamera. Detta innebär att vi kan säkerställa när ledningen är ren eller som i visa andra fall upptäcka rötter, rostangrepp, sprickor, hål eller kalkbeläggningar – grundproblemet.

Utförs ingen efterkontroll med kamera så kommer man inte heller identifiera grundproblemet till avloppsstoppet och problemet kommer återkomma.

Vi löser akuta stopp i avlopp i Enköping, Västerås och hela Mälardalen!

Stopp i avloppet kan snabbt leda till stora vattenskador och bör åtgärdas omedelbart. Minsta mängd vatten som tränger upp på fel ställen kan leda till omfattande vattenskador. Stopp i avloppet löser vi effektivt med
högtrycksspolning.

Har du stopp i avloppet i köket, duschen eller toaletten är det viktigt att ta itu med problemet så snart det uppstår. Ignorerar du ett stopp i ditt avlopp kan det leda till såväl större som dyrare skador, samt fler problem i
längden.

Det kan kännas frustrerande när du i stunden inser att du har stopp i avloppet. Oftast handlar det om stopp i avloppet i köket, duschen eller toaletten. Det är också avlopp som du förmodligen är beroende av varje dag och inte har råd med att ha stopp i. Men bara ett samtal bort finns vi redo att hjälpa dig direkt. För med hjälp av högtrycksspolning kan vi effektivt och skonsamt återställa flödet i dina rör.

Våra spolbilar utgår från Enköping och finns tillgängliga varje dag i hela Mälardalen.

Spolpatrullen – Snabbt på plats för stopp i avlopp
Spolpatrullen hjälper till med Stamspolning & Underhållsspolning Västerås, Enköping, Uppsala
Spolpatrullen –Vi utför stamspolning för långvariga resultat i Västerås, Enköping, Uppsala
Spolpatrullen – Vi utför Avloppsrensning & rörfräsning Västerås, Enköping, Uppsala
Spela video om Vi finns alltid tillgängliga 24/7 Jour

Snabbt på plats!

Har ni fått stopp i avloppet så är vi snabbt på plats med rätt resurser. Vi har många duktiga samarbetspartner att tillgå ifall andra spetskompetenser krävs. Vi utgår från Enköping men tack vare att vi varje dag har bilar på uppdrag i hela Mälardalen är vi snabbt på plats oavsett var du befinner dig.

Vi på Spolpatrullen kan därför garantera dig att ditt stopp i avloppet är väck snabbt efter att vi kommit på plats hos dig och åtgärdat problemet. 

Men vi strävar också efter att vara en långsiktig partner, där vi genom serviceavtal med bostadsrättsföreningar och samfälligheter hjälper till med förebyggande underhåll löpande. Läs mer här.

Varför blir det stopp?

Bristande underhåll är en av de vanligaste orsakerna till att du får stopp i ditt avlopp. Vanligt förekommande är att stopp i avloppet orsakas i köket, duschen och toaletten där mycket hår, olja, fett eller bara för mycket papper kastas ned. Vi har också upptäckt att det är alltmer  förekommande att fel saker spolas ned i toaletterna. Vi hittar allt från bindor, tamponger, leksaker och massa mer.

STOPP I AVLOPPET

FRÅN 2500 kr
(efter rot avdrag)
Ingår efterkontroll med kamera

- Säkerställer anledning till stoppet.

Ingår ej borttagning av rostangrepp, bly, rötter, betong, spackel, leksaker eller kalkbeläggningar. Priset gäller helgfri Måndag – Fredag 07.00-16.00. Priser anges efter ROT-avdrag.

Ring för snabb kontakt!

Varför välja oss

Nöjda samarbetspartners i Västerås, Enköping och Uppsala

Våra tjänster

Relining / Rörrenovering

När vi gör en rörrenovering med relining skapas ett nytt självbärande rörsystem och du slipper bila upp väggar & golv.

Stopp i avloppet

Vi löser akuta avloppsstopp dygnet runt. Vi har dessutom 24/7 jour med snabb utryckning.

Villaspolning

Vi rekommenderar dig regelbunden villaspolning. Då förebygger du & minimerar risken för akuta avloppsstopp.

Rörfräsning

Vi utför rörfräsning då vanlig  högtrycksspolning inte räcker till.

Rörinspektion / Ledningslokalisering

Spolpatrullen utför rörinspektion och filmar avlopp med hjälp av den senaste tekniken. Vi tar även reda på var ledningarna går.

Spolpatrullen Stamspolning - Utför Stamspolning och underhållsspolning i Västerås, Enköping & Uppsala
Stamspolning

Stamspolning bör genomföras var 5:e år. Vi hjälper dig både som villaägare, fastighetsägare och BRF.