Underhållsspolning

Bristande underhåll kan få förödande konsekvenser till enorma kostnader.

Ta ställning och investera i ert avloppssystem

Idag beror väldigt många avloppstopp på ett bristande underhåll av stammarna. Översvämningar som ger dyra jourutryckningar är därför vanligt förekommande. Underhållsspolning innebär att vi spolar fastighetens eller villans avloppssystem i ett förebyggande syfte för att minimera risken för avloppsstopp. Vi hjälper er gärna att minimera risken för akuta avloppsstopp. Dagligen jobbar vi förebyggande mot bostadsrättsföreningar, samfälligheter och privatpersoner.

Förläng stammarnas livslängd med underhållsspolning

Att spola stammarna regelbundet – ungefär vart sjunde år – minskar risken för igensättning och förebygger översvämningar och vattenskador i fastigheten. Rörens livslängd förlängs dessutom när fettbeläggningar och främmande föremål som blockerar spolas bort.

Ta ställning och investera i ert avloppssystem. I det långa loppet sparar ni pengar och slipper dyra jourutryckningar.

vi erbjuder service i Enköping,
Strängnäs, norra Stockholm.
Och Nu även i Uppsala!

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W