Spolbil Västerås

Vi är snabbt på plats

Spolbil i Västerås

Spolpatrullen AB är ett välrenommerat serviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsspolning och avloppsunderhåll. Med våra moderna spolbilar hjälper vi er med alla typer av spoljobb i fastigheter och kring fastigheter. Vid akuta ärenden är vi snabbt på plats för att lokalisera problemet och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Vårt mål är inte bara att lösa dina problem utan också att identifiera hur du kan undvika problem i framtiden. Vår ambition är att du genom att anlita oss också ska kunna sänka dina kostnader när det kommer till din bostad eller fastighet.

När det kommer till marknadsföring vet vi att det inte finns bättre marknadsföring än nöjda kunder. Därför ger vi dig gärna tidigare referenser och vi strävar efter att du ska vara minst lika nöjd. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid, utför arbetet effektivt och med ett vänligt bemötande. Hittar vi fel så kommer vi också lägga fram lösningar. Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

 

Gör som Surahammars kommun - Anlita oss!

Läs våra fina omdömen

Ett av våra omdömen!

"Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma"

Nöjda samarbetspartners i
Västerås, Enköping och Uppsala