Rörinspektion

Problem med avloppet men du förstår inte varför? – Lugn, vi hjälper dig!

Rörinspektion med kamera kan lokalisera och förebygga framtida fel

Vi utför rörinspektion och kan filma avlopp i samtliga fastigheter. Till en rörinspektion använder vi oss av den senaste tekniken. Med hjälp av en kamera kan vi filma insidan av rören för att på så vis lokalisera vilket problem som uppstått. Det kan då röra sig om avlagringar som vuxit och täppt till, sprickor, läckage, rostangrepp, svackor i ledningar eller främmande föremål som fastnat.

Felsökningar av rör och kontroll av driftstatus

Om du får återkommande stopp i avloppet eller misstänker rörbrott, rötter eller liknande problem så är en rörinspektion ett snabbt och effektivt sätt att upptäcka problemet. En rörinspektion kan också förebygga framtida fel, då vi ibland stöter på mindre komplikationer som kan åtgärdas innan de utvecklas till större problem.

 

Våra rörinspektörer är utbildade och auktoriserade enligt STVF - Standard.

vi erbjuder service i Enköping,
Strängnäs, norra Stockholm.
Och Nu även i Uppsala!

Vad tycker våra kunder?

Fick totalstopp i avloppet en lördagsmorgon, ringde spolpatrullens jour och de var väldigt snabbt på plats! Riktigt professionella och trevliga med bra utrustning! Jag är skitnöjd med deras insats! Här har ni riktiga proffs som jag varmt kan rekommendera!

Fredrik

Supersnabb service, trevlig och professionell personal.
Kan varmt rekommendera Spolpatrullen!

Linnea

Tack för utmärkt service! 
Alltid lika professionell, trevlig och kunnig personal! 

Claes A

Snabba och noggranna!

Ser till att få jobbet ordentligt gjort!

Johan T

HSB Brf Byggaren har sedan en tid ett underhållsavtal med Spolpatrullen, vi är verkligen nöjda med deras höga servicenivå, kvalitet och trevliga personal. 

Bengt Ordförande

Proffsiga och serviceinriktade

Detta företag gav från samtal till utfört arbete ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Jag uppskattar mycket hur de genom arbetet informerade om vad jag kan tänka på samt deras kunniga och vänliga bemötande på alla frågor och funderingar jag hade.

Jag kan och ska absolut rekommendera Spolpatrullen vidare.

Camilla K

Jag är riktigt nöjd med deras insats och såklart resultatet på jobbet. Jobbade effektiv och var superproffsiga. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Shahram T

Fjärde spolaren vi har haft ute på bara några månader och jobbet har inte blivit gjort på riktigt förrän Spolpatrullen kom hit! Fantastiskt trevliga och kompetenta. Professionella med rätt utrustning för att verkligen felsöka varför vi haft problem så länge. Vi är oändligt tacksamma.

V W